Kök och Restaurang

På Fontänhuset lagar vi all mat själva och i vårt fina kök gör vi det tillsammans. Vi har en av de tydligaste enheterna – vi lagar mat!

Precis som på de andra enheterna har vi två möten om dagen då vi strukturerar våra uppgifter. Förmiddagen går åt till att förbereda lunchen som serveras varje vardag klockan 12. Ungefär 50 gäster äter hos oss varje dag! En lunch kostar 35 kronor och du kan också köpa ett rabatterat kuponghäfte. På eftermiddagarna hjälps vi åt att städa undan och diska, samt att ibland förbereda tilltugg till kvällsaktiviteter eller att laga mat till diverse sena möten i huset. Fontänhuset har öppet varje söndagseftermiddag, då en rejäl måltid serveras. På fredagar ser vi till att förbereda så mycket som möjligt av den så att de som kommer på söndagen inte ska få för mycket att göra.

En gång i veckan gör vi tillsammans en meny för husets måltider och storhandlar för veckobehovet. Vi sköter vår egen ekonomi.

Precis som i resten av Fontänhuset arbetar vi tillsammans, och vi hjälper varandra att utvecklas. I köket stöttar vi alltid varandra i arbetet. Även om du inte är en van kock så har du möjlighet att delta med dina kunskaper och samtidigt lära dig nya saker!

Friskvård 

Friskvårdsarbete utgår också från Kök & Restaurang, information om  vårt friskvårdsarbete hittar du under fliken sociala aktiviteter

Comments are closed.