Ångest och skönhet – var är jag i allt det här?

Vem bestämmer egentligen vem som är vacker? En australiensisk fotomodell fick fruktansvärda brännskador i en skogsbrand, men har kunnat fortsätta sitt arbete. Är hon fortfarande en symbol för skönhet eller har hon blivit ett politiskt statement? Och behöver det vara en motsättning? I dagens program funderar vi över vad och vem som styr över vad som betraktas som vackert.

Hur känns ångest? Hur är det att gå och handla och ana att folk börjar misstänka dig? Att inte kunna sortera dina intryck och börja existera i mellanavstånden? Radiofontänen tar dig rakt in i en gradvist stigande ångestupplevelse.

Ibland måste man bryta upp för att förändra saker och ting. Och kanske blir du fackföreningsföreträdare, radiopratare, tidningsmakare och delaktig i Sveriges största underleverantör, samtidigt som du måste börja ta tag i ett kraftigt missbruk. Då måste du kanske ställa dig frågan: Var är jag i allt det här?

Terapeutiska byråförsäljningar, Champions League och godhjärtade stavningsprogram – om inte det är en någorlunda vardaglighet så vet inte Radiofontänen vad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *