Körkort klass S??

Hejsan hej!

Semestern är inne på sluttampen för alla utom undertecknad. Idag lägger vi upp en intervju om ett lite annorlunda körkort. Det handlar inte om bilar eller EPA-traktorer, utan om människor!

Lyssna och begrunda. Under tiden tar semestrarna slut, och vi är snart igång med nya livesändningar igen. Snart kan du alltså höra vår väldigt vardagliga radioshow som vanligt.

Ha det bra tills dess!

One comment

  • 14 oktober, 2013 - 17:21 | Permalink

    Jag är själv i behandling och det som var viktigt för mig att jag är där jag är idag var att jag gick in med ett beslut och en målsättning att jag skulle förändra mitt liv och förändra min livsstil som var i ren misär.Det tog inte lång tid in i min behandling förrän jag kunnde känna att mitt beslut inom mig var mycket djupt förankrat och det tror jag är en av de viktigaste nycklarna för att kunna känna frihet och glädje i en ny livsstil och det gör det också enklare att finna sysselsättningar och föreningar där jag trivs och känner mig behövd som också är en viktig bit i sin förändringsprocess och att jag kan känna att det är inte bara tankarna som jag har med mig utan det är hela jag som är närvarande i möte med människor och i olika situationer som jag möter i mitt vardagliga liv och när denna kraften har infunnit sig och förankrat sig i hjärtat så kan jag skriva under på att då känner jag mig fri och allt är mycket lättare och roligare att göra i det vardagliga livet.Jag vill tacka mig själv och domstolen att jag fick denna möjlighet och alla fina människor som har kommit in i mitt liv samt alla möjligheter och allt positivt som jag har fått genomföreningslivet där jag funnit min plats i den nya livsstilen.TACK!!!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *