Vi lyfter taket!

Igår fylldes Fontänhusets café till bredden, när Radiofontänen gästades av Lone och Lotta från kulturhuset Drömmarnas Hus och Jonny, Erik och Danne från hårdrocksbandet High Level.
Drömmarnas hus startade i ett litet rum på Rosengård för 25 år sedan. ”Vi ville förändra världen genom teater och drog igång den 1:a april 1990, funkar det inte kan vi alltid säga att det var ett aprilskämt” berättar Lone, som är verksamhetsansvarig på kulturhuset. Idag är Drömmarnas hus en del i Malmös kulturliv och arbetar ständigt med nya projekt som framförallt vänder sig till barn och unga. Hör mer om det kreativa och viktiga arbete de gör i programmet.
Under 80-talet figurerade hårdrocksbandet High Level på Malmös scener. Efter ett uppehåll på 20-25 år återförenades bandet och tog vid där de slutade. Pudelfrisyrerna har rykt, men soundet är sig likt. Till hösten släpper de en ny skiva, men varför vänta till dess när du kan gå och se dem på Mässingshornet redan i helgen!

Med i programmet även en värmande nyhet, hur resan mot en friskare liv kan te sig och Valentintips till er med frusna hjärtan.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *