Hänt i veckan på huset!

torsdag den 7 juli 2022

Här kommer lite information om veckan som gått på enheterna.

Halloj!

På service har Christoffer jobbat "själv" så media och köket har backat upp med personal pga rådande semestertider. Det har fixats en del i trädgården, bland annat har sticklingar har tagits från paljettbladen. Ett nytt diskställ har också inhandlats så nu finns det plats för den oändliga ström av kaffekoppar som förbrukas här på huset. :)

 

I köket har det serverats allt från fyllda paprikor till grekisk souvlaki med tzatziki. Under sommaren görs det tvåveckorsmenyer för att förenkla inköp osv. I onsdags var det kubb i parken och detta lockar många medlemmar. För dom som är intresserade så kommer detta att ske varje onsdag under sommaren, detta på de onsdagar vi inte har klubbmöte. Detta klockan 14.00.

 

På Vägar Ut har det varit gympa med Sofia kl 10.00 på onsdagar och kommer vara så fortlöpande. Nu när vi inte går till Kockums så kan det vara bra att hålla igång våra muskler så var med om du kan och vill!

Projektet Psykla är i full gång och det har börjats skriva ett pressmeddelande som ska gå ut till behöriga snart. Vi ser fram emot att välkomna de cyklande den 12 Augusti här på huset.

 

På media har det sänts radio med Bo H. och Eva N. som programledare. Det var kul att se så många som lyssnade på plats i caféet. Tidningen är inne i sin slutspurt då den sista touchen med layouten läggs så snart är det dags för utskick!

Ett nytt projekt har startat med Katarina som projektledare där vi ska göra en bok tillsammans. Personliga berättelser om psykiskt mående med arbetstiteln "De säger jag är sjuk" kommer börja skrivas ner och den 1 Augusti sammastrålar dom som är intresserade och diskuterar hur det går. Kl 13.00 på media.

 

Till er som inte varit på huset i veckan och alla andra önskar vi en trevlig helg!

 

Jenny på media

Nästa inlägg...

Hänt i veckan!

fredag den 22 juli 2022

Här följer en rapport från de olika enheterna på huset om veckan som gått.

Läs mer

Fler inlägg...