On the air, torsdagar 14:00 - 89,2 MHz

Lyssna på Malmökanalen

Senaste avsnitten

Kräftor, kräftskiva och mera om kräftor!

torsdag den 7 september 2023 Längd: 43 min 0 sek

Allt om kräftor

Ulf, Eva, Peter och Martin vägleder er i kräftans tecken. Allt om kräftor till kräftskivor, samt en massa bra kräft-musik får ni höra i detta avsnittet!

Malmöfestivalen med Jenny och Magdalena!

torsdag den 17 augusti 2023 Längd: 40 min 52 sek

Vad får oss att må bra!

En fantastisk sändning som innehöll massa inslag om vad som får oss att må bra. Även en intervju med Magnus Andersson från Funktionsstödsförvaltningen om kontaktpersonsverksamheten i Malmö. Peter pratar med folk på stan och massa härligt mellansnack från programledarna! Tack till Rickard, Magdalena, Linux, Ulf, Ulrika, Johanna, Angela, Herminia, Jenny och Peter som gjort inslag. Tack till Johanna, Andrea och Mette på tekniken och Josefin och Ulf som producenter. Ett extra stort tack till Funktionsstödsförvaltningen som hade tältet vi sände ifrån. Och ett stort tack till alla som lyssnade på plats och här nu i efterhand. 
Må bra!

En resa genom 80 och 90-talet

torsdag den 3 augusti 2023 Längd: 37 min 37 sek

Paddie och Göran är våra guider.

Här får ni höra olika tolkningar från bl.a. C Hugo genom 80 och 90 talet. Från fotbollsVM -94 till Magdas tips. Även lite om Estonia med Carl-Johan samt musik från Eva och Martin. Bo frågar om denna episka tidsperiod och Peter frågar om det verkligen var bättre förr!
Tack redaktionen och alla som hjälpt till med tekniken under både sändning och produktion.
Tune in!
 

Podden "Gott o Blandat" in da house!

torsdag den 27 juli 2023 Längd: 45 min 16 sek

Godis, godis och mer godis!

Här får ni veta allt som behövs om godis! Både lite fakta samt anekdoter, erkännanden och provsmakning! Podden spelades in av Jenny, Julia, Björn S, Peter och Ushiri. En söt podd för söta lyssnare. Enjoy!

Flower power med Adina, Cajsa-Lisa, Peter och Rickard!

torsdag den 20 juli 2023 Längd: 34 min 24 sek

Temat för denna sändning är flower power! Lyssna på när Björn läser upp vad flower power är, om kryptering på 70-talet, Volvo amazon och mycket mer! 
Tack till programledarna, tack till alla som skrev inslag, tack till alla som valt musik och tack till teknikerna!