On the air, torsdagar 14:00 - 89,2 MHz

Lyssna på Malmökanalen

Senaste avsnitten

Intervju inför Känslogalan 2022!

måndag den 21 november 2022 Längd: 43 min 55 sek

Inför årets Känslogala som äger rum tisdagen den 22/11 kl. 19:00 på Palladium intervjuade Linux och Shawn allas vår Herminia och Känslogalans producent Cissi. Värm upp inför Känslogalan genom att lyssna på intervjun, och köp för guds skull biljett! Biljetter finner du på kulturcentralen.nu!

Röster från huset!

tisdag den 1 november 2022 Längd: 46 min 33 sek

Här får ni höra olika medlemmar i samtal om vad Fontänhuset betyder för oss...

I denna podd samtalar Jenny med Carl-Johan, Jeanette, Ushiri, Bo S, Jörgen och Angela om fontänhusets betydelse både för sinne och gemenskap. Välbefinnande har många ord och för många av medlemmarna på Fontänhuset Malmö är ett av dom tillhörighet. Detta gör att vi får ta del av denna "familj" som vi faktiskt är. Tack för ert deltagande och fortsättning följer. 

Halloween med Alex och Eyvah!

torsdag den 27 oktober 2022 Längd: 43 min 12 sek

Ett kusligt program med Alex och Eyvah kommer här! Lyssna på vad halloween innebär för malmöborna, vem som har bästa monstervrålet och såklart rysligt bra musik! Vi hör även en intervju med Blomster & Små ting, samt en intervju med Cilla om Vindstilla. 

Skåneveckan för psykisk hälsa med Herminia, Shawn och Linux

torsdag den 13 oktober 2022 Längd: 42 min 0 sek

Under Skåneveckan för psykisk hälsa hade vi öppet hus under vår livesändning! Herminia, Shawn och Linux pratade extra mycket om vår verksamhet inför en stor publik. 

Konst, Konst och åter konst

fredag den 23 september 2022 Längd: 44 min 49 sek

Gallerinatten 2022

Jenny, Eyvah och Eva N. leder oss igenom Gallerinattens alla konstiga ämnen runt konst. Vi tackar alla som kom till oss denna fantastiska kväll och vi hoppas vi ser er igen. Tack för alla som hjälpte till under kvällen och prorammet. Tekniker Johanna och Linux.