On the air, torsdagar 14:00 - 89,2 MHz

Lyssna på Malmökanalen

Senaste avsnitten

Badpodden!

torsdag den 14 juli 2022 Längd: 43 min 45 sek

Lyssna till när Jenny, Jörgen, Christoffer, Bo S, Eva N och Magrét pratar om allt som har med bad! Vilket är bästa badstället? Vilket är det sämsta? Vad för sorts typ av badare finns det? Detta och mycket mer diskuteras i denna podd!
Tack Jenny som modererade samtalet! Och tack alla som valt musik!

Britssommar, rock i rymden och soliga dagar!

torsdag den 7 juli 2022 Längd: 34 min 38 sek

Bo H och Eva N är programledare i detta härliga program! Lyssna på poesi från Paddie, vad malmöborna gör en solig dag, reportage från Sweden Rock och mycket mer! 
Tack till alla som gjort inslag. 
Tack till alla teknikerna. 
Tack till alla som valt musik.

Pride!

torsdag den 30 juni 2022 Längd: 43 min 43 sek

Här är vårt program med temat Pride i fokus. Programledarna Kim och Jörgen samtalar om läggning, könsdysfori och hur det är att vara förälder till någon som är homosexuell. Vi hör även Magdalena i samtal med en vän om hur det är att vara förälder till någon som är transsexuell. Tack till gästerna Åse och Fanny för deras modiga medverkande. Vi tackar också tekniker, musikredaktörer och alla som gjort inslag.

Vårt förhållande till djur och natur

måndag den 20 juni 2022 Längd: 37 min 24 sek

Patricia, Mats, Peter, Ewa, Martin, Ronnie och Emilia satte sig runt bordet för att diskutera hur vi ser på djur och natur, men det blev ganska mycket kattsnack. 

Ett stenhårt program

torsdag den 9 juni 2022 Längd: 31 min 44 sek

Ett stenhårt program i rockens tema! Magdalena är vår korrespondent ända från Sweden Rock och Kim, Eyvah, Daniel L och Jörgen turas om med mickarna i studion. 
Tack till teknikern Bert
Tack till musikredaktörerna Johanna, Abdullah, Mohammad, Kim, Björn, Rickard, Linux, Robert, Lars, Eyvah, Jonny och Bo S