On the air, torsdagar 14:00 - 89,2 MHz

Lyssna på Malmökanalen

Senaste avsnitten

Linux intervjuar Josefin om livet som handledare på media.

onsdag den 31 augusti 2022 Längd: 15 min 32 sek

Christian och Eva sänder live ute på gården!

torsdag den 25 augusti 2022 Längd: 36 min 36 sek

En härlig dag med massa fina inslag

Programledarna tar oss med i ett program fyllt av spännande saker. Såsom ny information om Star-Wars, poesi, bröllop och semester. Har någon av er drabbats av dom höjda matpriserna. Detta frågar Peter på stan! Vi vill tacka alla som medverkat i arbetet bakom kulisserna! På återseende......

Badpodden!

torsdag den 14 juli 2022 Längd: 43 min 45 sek

Lyssna till när Jenny, Jörgen, Christoffer, Bo S, Eva N och Magrét pratar om allt som har med bad! Vilket är bästa badstället? Vilket är det sämsta? Vad för sorts typ av badare finns det? Detta och mycket mer diskuteras i denna podd!
Tack Jenny som modererade samtalet! Och tack alla som valt musik!

Britssommar, rock i rymden och soliga dagar!

torsdag den 7 juli 2022 Längd: 34 min 38 sek

Bo H och Eva N är programledare i detta härliga program! Lyssna på poesi från Paddie, vad malmöborna gör en solig dag, reportage från Sweden Rock och mycket mer! 
Tack till alla som gjort inslag. 
Tack till alla teknikerna. 
Tack till alla som valt musik.

Pride!

torsdag den 30 juni 2022 Längd: 43 min 43 sek

Här är vårt program med temat Pride i fokus. Programledarna Kim och Jörgen samtalar om läggning, könsdysfori och hur det är att vara förälder till någon som är homosexuell. Vi hör även Magdalena i samtal med en vän om hur det är att vara förälder till någon som är transsexuell. Tack till gästerna Åse och Fanny för deras modiga medverkande. Vi tackar också tekniker, musikredaktörer och alla som gjort inslag.