Sociala Aktiviteter

Vi betonar relationerna i vår arbetsinriktade dag. En viktig del i ett bättre mående kan vara att få hjälp att bryta isolering och skapa sig en social miljö.

På Fontänhuset i Malmö firar vi alla högtider och större helger tillsammans. Oftast lagar vi gemensamt mat och du kan alltid ta med dig gäster. Varje tisdagskväll har vi öppet till 19.00 för att umgås och äta en lätt bit mat. Ibland har vi föreläsningar, kurser, musik eller någon annan form av arrangemang. Har du idéer så är det bara att komma med förslag!

På söndagseftermiddagarna, mellan 13:00 och 16:00, serverar vi söndagsmiddag i restaurangen. Vi hjälps åt att laga till den – mycket redan förberett av köket – och sedan äter vi tillsammans vid tvåsnåret.

Vi har också en kulturgrupp som arbetar aktivt för att skapa möjligheter att gå på teater, konstutställningar, fotboll, mm.

Sedan några år tillbaka arbetar vi också med ett friskvårdsprogram. Kostnadsfritt går vi tillsammans och styrketränar, simmar och bowlar.

Precis som resten av verksamheten så utformar vi det sociala programmet tillsammans. Fontänhuset bygger på våra gemensamma idéer!

 

Comments are closed.